You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
EdytheStoker
Forrenbohlstrasse 33
Kartause-Ittingen, NA 8532
Switzerland
052 638 79 15 http://www.twincitiesvfp.org *******
Köp Fotbollströjor


City avslutade £ 13,75m signeringen av målvakt Claudio Bravo från Barcelona igår.
De har nu Bravo, Willy Caballero, Hart och High-rated unga Angus Gunn.
Det betyder att England # 1 Hart nu är stadens tredjehandsägare eftersom hans 10-åriga karriär på klubben ser ut som att hamna på en enorm låg.
Boss Pep Guardiola har berättat för Hart att han kommer att vara en del av rotationen för platsen på bänken om han inte hittar en ny klubb vid onsdagskvällen när överföringsfönstret slocknar.
Hart är desperat för att flytta bort Matchtröjor Fotball limbo eftersom ingen klubb har säkrat en permanent eller låneavtal för den borttagna målvakten.
Naturligtvis är det inte en idealisk situation, men jag kommer att respektera sina kontrakt och situationen. Jag kommer att vara Fotbollströjor tydlig vad som kommer att bli lösningen.
Om alla fyra bor här är den bästa lösningen för att alla ska vara inblandade i vår idé. De kommer att vara involverade i vår idé.
De kommer att vara i rotation, en del av det. Så Joe, Willy och Angus stanna då vann det inte samma som alltid på bänken.
Kanske går de i rotation för att hitta en lösning - det bästa för oss och dem. De behöver spela. Situationen är inte lätt just nu.
Hart behöver ett drag eller sin framtid eftersom England kommer att bli hotat som ny nationell chef Sam Allardyce förbereder sig för att börja hans regeringstid.
City vill ha en stor låneavgift på cirka 7 miljoner GBP för Hart, som också tjänar omkring 120 000 kronor per vecka.
Caballero kommer att fortsätta i mål mot West Ham imorgon eftersom Bravo inte är redo efter att ha kommit till klubben denna vecka.
Bravo s Matchtröjor Fotball ankomst från Barcelona uppnåddes av staden som ritade de katalanska jättarna i Champions League.
Guardiola kommer tillbaka till klubben han är en ikon med med staden som en del av grupp C som även inkluderar Borussia Mönchengladbach och Celtic.
Jag växte upp i Katalonien, jag var 13 år när jag gick till sin akademi, främjas till en professionell spelare och tränare.
Jag tillbringade det mesta av mitt liv där. Jag känner folket där, de flesta av spelarna är fortfarande kvar. Känslorna är där.